Sobota 9. decembra sa niesla v duchu pomoci ľuďom. Popoludnie sme začali aktivitami zameranými na rozvoj zručností, ktoré sú nápomocné pri výbere vhodného zamestnania a príprave do pracovného procesu. Zúčastnení si na základe svojich znalostí a vlastností zostavili životopis a prostredníctvom pripravených dotazníkov odhalili svoje silné a slabé stránky. A keďže víkendy trávi rodina spoločne, pripravili sme rôzne zábavné a poučné hry aj pre detičky, ktoré sprevádzali svojich rodičov.

Popoludnie zavŕšil úžasný benefičný koncert v podaní žiakov a pedagógov Konzervatória Jána Levoslava Bellu v Banskej Bystrici a špeciálnych hostí – opernej sólistky Gabrielly Papp a klaviristu Zsolta Botoša, ktorí sa postarali o nádherný umelecký zážitok. Celý výťažok zo vstupného poputuje na pomoc matkám samoživiteľkám.

Naše poďakovanie patrí partnerom podujatia: OZ Úspešný život, IN Network Slovakia, TESCO a všetkým darcom, ktorí prispeli k ušľachtilému cieľu.

Podujatie bolo financované z projektu s názvom Dočasné vyrovnávacie opatrenia na zvýšenie zamestnanosti a vzdelávania Rómov. Podporené Nórskom prostredníctvom Nórskych grantov. Spolufinancované zo štátneho rozpočtu Slovenskej republiky.

#eeagrants

#SPOLOCNEzaDOBREnapady

Dočasné vyrovnávacie opatrenia (agenturapracebbsk.sk)

Categories: Nezaradené

0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.