Svoje skúsenosti ohľadne práce s marginalizovanou rómskou komunitou sme spoločne s našimi spolupracujúcimi subjektmi zdieľali na komunitnom stretnutí, ktoré 29. februára zorganizovala Agentúra práce BBSK.

V priateľskej atmosfére sme so zástupcami samospráv, komunitných centier, terénnej sociálnej služby, mimovládnych organizácií a taktiež so samotnými zástupcami rómskej komunity diskutovali o možnostiach zlepšenia života Rómov a Rómiek, o zamestnanosti a implementácii dočasných vyrovnávacích opatrení, o úspechoch, ale aj neúspechoch, ktoré prirodzene táto práca prináša. V závere stretnutia sme sa navzájom obohatili o nápady a návrhy skvalitňovania práce s klientmi.

Podujatie bolo financované z projektu s názvom “Dočasné vyrovnávacie opatrenia na zvýšenie zamestnanosti a vzdelávania Rómov” podporeného v rámci Nórskych grantov 2014 – 2021 a štátneho rozpočtu Slovenskej republiky.

#eeagrants#SPOLOCNEzaDOBREnapady

Categories: Nezaradené

0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.